*De pasvorm van een balletpakje

2012-05-15

 

De pasvorm van een balletpakje 

Wanneer u voor het eerst een balletpakje koopt, zult u misschien even moeten wennen aan de pasvorm. Een balletpakje zit vrij strak en de stoffen zijn erg elastisch. Het fijne hiervan is dat het pakje uitstekend meebeweegt tijdens het dansen, en op den duur aan gaat voelen als een tweede huid.

U kunt bij het kiezen van een balletpakje met de juiste pasvorm letten op verschillende factoren. Het pakje moet goed aansluiten op uw lichaam. Dit is belangrijk omdat het pakje anders kan gaan schuren tijdens het dansen, op plekken waar het te los aan het lichaam zit. Dit gaat de huid op den duur irriteren, waardoor het dansen er niet prettiger op wordt. Als uw balletpakje vrij strak zit, zult u dit probleem niet snel hebben doordat het geen kans heeft om te schuren. Toch is het ook niet de bedoeling dat het pakje knelt. Kies dus voor een balletpakje dat goed aansluit, maar ook prettig aanvoelt. 

Danswinkel.nl heeft een zeer breed assortiment balletpakjes, waardoor u de ruimte heeft om voor                                                                           het model te kiezen dat bij u past.